𝐓𝐢𝐣𝐞𝐤𝐨𝐦 𝐧𝐚𝐝𝐨𝐥𝐚𝐳𝐞ć𝐢𝐡 𝐩𝐫𝐚𝐳𝐧𝐢𝐤𝐚, 𝐨𝐝 𝟏𝟕. 𝐝𝐨 𝟐𝟓. 𝐯𝐞𝐥𝐣𝐚č𝐞 𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐢 𝐬𝐮 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐳𝐚 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭𝐢𝐭𝐞𝐥𝐣𝐞 𝐩𝐨 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐧𝐢𝐦 𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐚𝐦𝐚.
Cijena individualnih ulaznica za odrasle iznosit će 10,50€. Cijena ulaznica za studente, umirovljenike, planinare, izviđače, geologe iznosit će 7,00€, dok je za djecu (4-18) cijena individualnih ulaznica 5,00€.  Obilazak za djecu mlađu od 4 godina je gratis, a u cijenu ulaznice uključeno je i stručno vođenje.
Više informacija o radnom vremenu i cijenama potražite na: https://baraceve-spilje.hr/posjeti-speleon/
Podsjećamo vas da je u tijeku i naša suradnja s Aquatikom-slatkovodnim akvarijem Karlovac – kupnjom individualne ulaznice ostvarujete 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐬𝐭 𝐨𝐝 č𝐚𝐤 𝟓𝟎% na cijenu ulaznica za drugu Ustanovu!
Otkrijte koje su životinje hodale našim prostorima prije 70 000. godina, upoznajte se sa stanovnicima Speleona, oči u oči sa špiljskim lavom, vunastim nosorogom, hijenom i ostalim zvijerima ledenog doba. S kakvim se sve preprekama susreću speleolozi… možete li ih i vi uspješno savladati? Odgovore na ova i brojna druga pitanja doznajte u Speleonu – Centru podzemne baštine!
Prethodna objava
SVJETSKI DAN DIVLJIH VRSTA – 3. OŽUJKA/
Sljedeća objava
POSJET SPELEOLOŠKIM OBJEKTIMA – ŠPILJA ADIOS