Od 10. Do 12. 04. sudjelovali smo na poslovno – turističkoj burzi PUT, koja se ove godine održala u Biogradu na Moru.

Turistička burza PUT jedan je od značajnijih hrvatskih turističkih susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara, a koja se već više od 20 godina održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji.

Prvog dana Javnoj ustanovi Baraćeve špilje uručena je nagrada za Najbolji novi projekt u turizmu za 2023. godinu. Drugi dan imali smo piliku sudjelovati u poslovnoj B2B radionici i turističkom sektoru predstaviti našu ponudu. Posljednjeg dana sudjelovali smo na Stručnoj radionici – UHPA Muzeji i turizam – Muzejske ustanove i oblikovanje novih turističkih proizvoda te stručnim predavanjima.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve to burzu PUT čini svih ovih godina cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. To najbolje potvrđuje činjenica da su u njenom prošlogodišnjem radu sudjelovali predstavnici 96 turističkih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Italije, Češke, Slovačke, Bosne i Hercegovine te predstavnici 10-tak domaćih i inozemnih medija.

Prethodna objava
22. TRAVNJA – DAN PLANETA ZEMLJE
Sljedeća objava
Speleon proglašen najboljim Novim projektom u turizmu za 2023. godinu!