Speleon proglašen najboljim Novim projektom u turizmu za 2023. godinu!/ Zadovoljstvo nam je izvijestiti vas da je SPELEON – centar podzemne baštine u kategoriji Novi projekt u turizmu dobitnik tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simply the Best koju za  kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia.

Nagradu je na prigodnoj svečanosti 10.04.2024., u resortu Crvena Luka, Biograd na Moru, u okviru otvorenja ovogodišnje burze PUT preuzela je ravnateljica Ustanove Tihana Oštrina.

U kategoriji Novi projekt u turizmu, dobitnici nagrada za 2023. godinu bili su:

 1 Adrenalinska šuma Bebrina, Bebrina
 2 Centar za posjetitelje Križnica, Križnica
 3 Dalmaland Aquapark, Biograd na Moru
 4 Eko kampus Krka, Puljane
 5 Hvar Climbing festival, Jelsa
 6 Istra Snorkeling
 7 JUXTA MARE virtualni muzej ribarstva, Rab
 8 Podravina Adventure, Đurđevac
 9 Speleon – Posjetiteljski centar podzemne baštine, Rakovica
 10 Terme Jezerčica, Donja Stubica
 11 Turistička tura: Zagreb u pjesmama novog vala
 12 Glazbeno obilježavanje 100 g. rođenja Ive Robića

 

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret organiziran u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja

turističkih usluga, hotelijerstva i restoranterstva te sustava turističkih zajednica. Svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji Burza je održana već 23 puta, a ove godine održava se od 10. do 12. 4. u Biogradu na Moru uz domaćinstvo TZ Biograd na Moru.

Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta – domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika.

 

Sve to svih ovih godina čini Burzu PUT cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem.

Navedeno najbolje potvrđuje činjenica da njenom radu prisustvuje gotovo 150 sudionika, predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Hrvatske i susjednih država.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prethodna objava
Turistička burza PUT 2024/
Sljedeća objava
Speleon Pub Kviz/