Proteklog vikenda Javna ustanova Baraćeve špilje predstavila je svoju ponudu na najvećem američkom turističkom sajmu „Travel & Adventure Show“, održanom 27. i 28. siječnja u New Yorku.

Hrvatski izložbeni prostor bio je jedan od najposjećenijih na sajmu u New Yorku, gdje je čak 25 izlagača iz Hrvatske ove godine predstavilo svoju ponudu.
„Veliko zanimanje pokazuje se ove godine za Zagreb, Plitvička jezera, Istru, Baraćeve špilje atrakcija su ove godine.“ – istaknula je novinarka Branka Slavica u izravnom javljanju HRT-a.
Izvor: https://vijesti.hrt.hr/gospodarstvo/new-york-travel-adventure-show–11322600

Riječ je o sajmu koji se tradicionalno održava već 20 godina za redom, a ove godine sajam je posjetilo 1.500 akreditiranih agenata, 400 predstavnika medija te je prodano 30 posto više ulaznica u odnosu na prethodnu godinu, odnosno sajam je posjetilo više od 30 tisuća posjetitelja.

Tijekom završnog dana sajma, Hrvatska je dobila dodatnu potvrdu uspješnog predstavljanja. Hrvatskoj turističkoj zajednici je uručeno posebno priznanje od strane organizatora sajma za izvrsnost u nastupu i prezentaciji, posebno ističući hrvatski paviljon kao najkreativniji.

„Riječ je o renomiranom svjetskom turističkom događanju u sklopu kojeg hrvatski turistički sektor ima priliku istaknuti široku paletu domaćih turističkih proizvoda, a sve s ciljem kvalitetne promocije naše zemlje kao sigurne, pristupačne i cjelogodišnje destinacije. Naša je zemlja na američkom tržištu poznata po zadivljujućim krajolicima, bogatoj kulturnoj baštini i toplom gostoprimstvu, a sve to prepoznaju brojni agenti, kao i sama publika pa možemo zaključiti kako se Hrvatska nalazi među omiljenim europskim destinacijama Amerikanaca“, istaknula je Leila Krešić Jurić, direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku.

Kako je izgledala naša prezentacija ponude pogledajte u galeriji u nastavku.

Prethodna objava
POSJET SPELEOLOŠKIM OBJEKTIMA – ŠPILJA ADIOS
Sljedeća objava
𝐈𝐧 𝐌𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐚𝐦 – 𝐓𝐢𝐡𝐨𝐦𝐢𝐫 𝐊𝐨𝐯𝐚č𝐞𝐯𝐢ć – 𝐓𝐢𝐡𝐢/