Baraćeve Špilje

BARAĆEVE ŠPILJE • BARAC CAVES • BARAĆ

Language bar

cro baraceve spilje eng baraceve spilje germ baraceve spilje ita baraceve spilje

HÖHLE

• Međunarodna noć šišmiša

LATE NIGHT CAVE TOUR


MEĐUNARODNA NOĆ ŠIŠMIŠA U


BARAĆEVIM ŠPILJAMAMeđunarodna noć šišmiša obilježava se u 64 zemlje širom svijeta pod krovnom organizacijom EUROBATS.Cilj je razbijanje predrasuda o šišmišima, podizanje svijesti o potrebi njihovog očuvanja i njihovoj korisnosti.
U Baraćevim špiljama za vas smo pripremili bogati program. Već u 18:00 dobrodošli su nam najmlađi koji će na radionicama izrađivati origami i maske u obliku šišmiša, te naučiti ponešto o njima na edukativnim prezentacijama. Ako vas zanima što šišmiši jedu, koliko spavaju, piju li zaista krv, kako vide i čuju… sve to će vam otkriti naši edukatori! Svakako posjetite izložbu „Baraćeve špilje u ledeno doba“ , predstavljamo životinje pleistocena – ostatke kostiju pronađene u našim špiljama! Tokom cijele noći, izvoditi će se noćni obilasci špilje uz pratnju vodiča, a najspretniji će se moći okušati u speleološkom penjanju na stijenu uz pomoć instruktora.
Ove godine, za vas smo pripremili nezaboravan žonglersko vatreni spektakl - Firegarden. Za vatreni performans pun nevjerojatnih akrobacija pobrinuti će se skupina „Artistika“, s početkom u 21:00 i 22:00! Vidimo se!